Hyvä tietää

Nukkekodille on vapaa pääsy, mutta kasvomaalaukset, työpajat, Satuarkun aarteita–tuokiot ja esitykset ovat maksullisia.

Työpajojen ja Satuarkun aarteita-tuokioiden maksut ovat lapsi-/tuotoskohtaisia, esityksiin on pääsyliput myös aikuisille, ellei toisin mainita. Alle 2-vuotiaat maksutta, ellei ko. ohjelma ole juuri heille suunnattu. Maksut voi suorittaa päärakennuksen kassalle tai suoraan työpajan ohjaajille.

Nukkekodin henkilökunta auttaa ja palvelee mielellään, mutta vastuu lasten turvallisuudesta ja tekemisistä on SINULLA AIKUINEN. Lapsia ei saa jättää Nukkekodille yksin, ilman vanhempaa tai muuta tuttua aikuista.

Nukkekoti on sadun ja seikkailun talo, jossa on tilaa leikille ja luovuudelle. Anna lasten olla lapsia ja päästä omakin sisäinen lapsesi valloilleen! Katsokaa, ihmetelkää, tehkää ja kokekaa yhdessä!

Riemun rajoiksi ja ilon edellytyksiksi meillä on kuitenkin jokunen sääntö:

Leikitään reilusti, ei kiusata ketään!

Päärakennuksen yläkertaan ja teatterisaliin, sekä peuhumökkiin mentäessä riisutaan kengät.

Pihamökkien ja pihan lelut, sekä yläkerran roolivaatteet ja -asusteet, lelut, kirjat ja pelit ovat käytettäviksi tarkoitettuja! Palautattehan käyttämänne tavarat leikkien jälkeen omille paikoilleen seuraavia leikkijöitä varten.

Näyttelytilassa ja seinillä olevat esineet ja taulut ovat vain ihasteltaviksi, ei leikkeihin!

Kahviossa saa nauttia ainoastaan kahvion tuotteita. Poikkeuksena vauvojen ruoat, joita voi myös pyytää henkilökuntaa lämmittämään.
Piha-alueella saa syödä myös omia eväitä. Ei eväitä muihin tiloihin.

Roskat tietysti roskiksiin! Niitä löytyy päärakennuksesta, työpajamökeistä ja piha-alueelta, sekä iso roskis porttien ulkopuolella.

Kapulalossilla saa matkustaa enintään 8 henkilöä yhtä aikaa ja lapset aina aikuisen kanssa. Lossiajelu päätetään aina Nukkekodilta katsottuna oikeanpuoleiseen rantaan ja lossi kiinnitetään köydellä laituriin.

Suodaan teatteriyleisölle ja esiintyjille rauha, eli vältetään äänekkäitä leikkejä ja muuta melua päärakennuksessa esitysten aikana.

Tupakointi Nukkekodin alueella on kielletty!

TERVETULOA SUKELTAMAA SATUUN JA SEIKKAILUUN NUKKEKODILLE!